Trening u svibnju kao nikada prije

Svibanj je mjesec koji je uistinu pravi proljetni i nudi puno akcija i mogućnosti kada je u pitanju osviješten, zdrav i balansirani život!

Za tebe sam izdvojio njih troje:

1. Ovaj vikend možeš prijaviti i trčati 10-ti ljubilarni Wings for Life World Run (i preko aplikacije) za one koji to ne mogu. Prijave su otvorene do samoga kraja i možeš trčati bilo gdje ili u Zagrebu na Savskom nasipu kod Boćarskog doma.

2. Napravi brzi test trenutne fizičke forme i ukoliko nisi posve zadovoljan razmisli da uvedeš (ponovno) Commute bicikl ili najjednostavnije hodanje u obavljanu svakodnevnih stvari ili za kraća putovanja.

3. Upiši se u lokalnu radionicu joge i nauči istezati se, opuštati i jačati mišiće čak i kada potpuno miruješ. Ovo bi preporučio onima koji ne vole trčati i voziti bicikl i koji trebaju indoor sate sa instruktorom da ih ispravi. Neke od tečajeva možeš pronaći na stranicama Yoga in daily life.

Siguran sam da ti imaš i puno drugih akcija i energije da ih provedeš no ukoliko trebaš moj savjet ili pomoć slobodno me kontaktiraj!