Tvoj sportsko-rekreativni plan u COVID-19 krizi

Suočeni smo iznova s vrlo zabrinjavajućim i neizvjesnim vremenima i jedna od prvih stvari koje zaboravljamo je da je
vježbanje vitalno važno za održavanje našeg fizičkog i mentalnog zdravlja.

Budući da su najavljene nove restrikcije i
moguća ograničenja u kretanju i dok traje obaveza samoizolacije – želimo te podsjetiti da naši treneri u Adriatic
Coaching mogu pomoći.

Podrška na mreži – Imamo tehnologiju, znanje i iskustvo za rad s tobom putem interneta. Kontaktiraj nas na email,
koristi grupne on-line planove, educiraj se dokumentima i prezentacijama.

Stručni savjeti – Naši treneri su sveučilišno obrazovani i imaju veliko iskustvo u aerobnim sportovima i radu sa
početnicima kako bi bili sigurni da ćete dobiti najbolju moguću podršku.

Individualni pristup – Ti možeš uz pomoć naših trenera kreirati vlastiti program vježbanja. Mi ćemo koristiti našu
metodu da pokušamo ostvariti tvoje fitness ciljeve i pri tome ćemo uvijek dati prednost tvojim željama. Zatraži svoj
pristup aplikaciji gdje ćemo osmisliti tvoj  sportsko-rekreativni program.

Podrška na terenu – Na upit organiziramo radionicu trčanja, plivanja ili biciklizma.
Rad je u malim grupama od po 5 ljudi sa intenzitetom prilagođen početnicima.

Tjelesna aktivnost je od vitalnog značaja – vježbanje može ojačati naš imunitet i održati zdravlje naših najugroženijih
građana. Ne dvoji i javi nam se već danas!

Osnivač i glavni trener Adriatic Coaching-  Dejan Patrčević

dejan@adriaticcoaching.com

@patrcevic

Nazovite sada!

Facebook.com/AdriaticCoaching

Instagram.com/AdriaticCoach

DRUGI O ISKUSTVU U RADU SA NAMA

I had terrific experience with Adriatic Coaching!
Dejan Patrčević goes above and beyond to make you as an athlete feel supported!
– Approachable coaching
– Proactive training system
– Constant communication
I would highly recommend Adriatic coaching, from beginners to world class athletes they can help you accomplish your goals.
Ako želiš uživati u treningu na pravom si mjestu. Treninzi su prilagođeni pojedincu, treneri su sa iskustvom i svojim metodama te vode do cilja.
Hvala vam što ste uz mene, što me vodite i što svojim stručnim savjetima o sportu i zdravlju pomažete da uz dijabetes, ciljeve koje postavljam ispred sebe zajedno savladamo. Vaši su mi pomoć i prijateljstvo jak vjetar u leđa. 
Sve pohvale i moje iskreno osobno divljenje stručnosti mog trenera Dejana Patrčevića i cijelog Adriatic Coaching teama koji me je u relativno kratkom periodu pripremio za Desetinku (4,2km) na GRAWE Noćnom maratonu. Ne samo trkački treninzi, već i ostali savjeti vezano za prehranu i opremu, kao i druge pripremne vježbe motivirale su me da nastavim dalje s treninzima. Hvala ti na svemu, Dejane i sretno dalje!
Profesionalni u poslu, kroz nekoliko mjeseci rada s Dejanom i Marinom uspio sam postići osobne rekorde na različitim dionicama.  
Odličan tim vrhunskih trenera sa naglaskom na individualan pristup i filozofijom “manje je više”, koju sam iz vlastitog iskustva već kroz nekoliko završenih Ironmana i Ironman distanci potvrdio. Sve pohvale i preporuke. 
Kako se prepustiti treneru kojega ne poznajete, treneru koji nije vas susjed, ili poznanik, jednostavno posaljite upit na email i opisite svoje ciljeve. Moje iskustvo sa Adriatic Coaching je takvo da smo vec u prvoj godini, gdje sam nastupio na prestiznoj trail utrci UTMB (170 km) 2015. ostvario dobar rezultat. Ideja, rad i razmisljanje trenera Dejan Patrcevica mi je pomoglo pri ostvarenju i nekih drugih ciljeva u narednim godinama kao sto su Swiss Iron Trail (200 km) 2016. i Swiss Peaks (170 km) 2017.
Izuzetno mi je zadovoljstvo bilo trenirati po programu Adriatic Coaching Akademije i trenera Dejana Patrčevića uz čiju sam se pomoć priremio za prvi maraton. Ovaj program mi je kao trkaču s određenim iskustvom u utrkama znatno pomogao da treniram bolje i pametnije te da još više uživam u trčanju. Fenomenalan osjećaj je istrčati 42,2 km u odličnom vremenu od malo više od 4h. Sve pohvale treneru Dejanu i čitavom timu. Uz savjete trenera Dejana promijenio sam pristup treniranju i trčanju, ali i prehrani što je moju fizičku spremu podiglo do granica do kojih nikada nisam mislio da je moguće doći, pogotovo ne u nekoliko mjeseci. Bravo za Adriatic Coachin tim i veselim se budućim utrkama te se nadam da ćemo i u buduće zajedno trčati i družiti se na sportskim događanjima 🙂

Prirodno. Ako bih morao da stavim u jednu reč odnos Dejana prema sportu i životu, to bi bila reč, prirodno. Slušati sebe i spolja i “iznutra”, osluškivati prirodu i spojiti se sa njom, u svakom smislu. Ja se još učim. Dejanovo iskustvo, rezultati su niti koje čine “Adriatic coaching” pravom adresom za svakog ko se odluči na putovanje, ka sebi, kroz sport. Bravo!

I mnogi drugi zadovoljni korisnici…