Adriatic Coaching tim uspješno nastupio na ZadraHalf triatlon by Falkensteiner Punta Skala

ZadarHalf utrka je u kriznoj 2020. godini dobila vrhunsku organizaciju i nikad jača imena u svijetu triatlona i Ironmana u muškoj konkurenciji. U Zadru su se tako okupili najbolji domaći natjecatelji predvođeni aktualnim državnim prvacima i rekorderima u Ironmanu, te internacionalni Ironman prvaci. Koliko je konkurencija bila jaka govori činjenica da je prošlogodišnji pobjednik utrke, austrijanac Michael Weiss (TOP10 Ironman Hawaii) završio tek treći, a na podijumu je izostao hrvatski predstavnik.

Utrka je po ocjeni glavnog trenera i organizatora službenog ZadarHalf triatlonskog kampa Dejana Patrčevića bila na svjetskom nivou i treba pohvaliti trud organzatora da u teškim vremenima organizira složeni događaj koji se sastojio od čak dvije utrke u dugim distancama triatlona.

Čestitamo svim triatlonkama i triatloncima koji su završili utrku a posebno najbolje plasiranom iz Adriatic Coaching tima- Jadranu Domančiću koji se izborio za 6. mjesto ukupno te je uspješno završio svoju prvu sezonu kao profesionalni triatlonac!

Rezultati ukupno