7 prijedloga za poklon tvojeg omiljenog sportaša

2024 godina je iznova pokazala važnost zdravog života i tjelovježbe. Svatko od nas poznaju bar jednu sebi dragu osobu, koja se ove godine pokrenula u fizičkom smislu i koju želiš darovati ovih blagdana a ovo je 7 poklona koje savjetujemo.

1. Sportski sat koji mjeri puls na zapešću– Satovi sa višestrukom namjenom koji uz puls nude i interesantne podatke poput prijeđene udaljenosti i tempa vježbanja. Odlična su motivacija za odlazak na trening.

2. Tenisice– početnici trebaju neutralan ili blago stabilizirajući model koji je pola broja ili broj veći od cipela u svakodnevnom životu. Za zimsku varijantu izaberi one koje su vodonepropusne ali pazi da su sa odjela za trčanje.

3. Foam roller– je mnogo više od komada pjene i rolanja naprijed natrag. On omogućuje tretman koji, ako ga radiš korektno, može smanjiti bol ili bol može nestati što je idalna prva pomoć nakon dana u kojem si malo pretjerao u gibanju:). Odličan poklon.

4. Adriatic Coaching Trening plan– nematerijalni poklon koji će mu/joj omogućiti da sigurnije i sa manje energije ostvari svoj sportsko-rekreativni cilj. Ne moraš točno znati cilj i trajanje plana, dovoljno je da ispuniš kratki upitnik (napomeni da želiš pokloniti nekome i mi ćemo te kontaktirati i naći nabolje riješenje).

5. Wings for Life World Run utrka– pokloni mu ili joj voucher da trči za one koji to ne mogu. Razmisli i da sebe prijaviš na neku od utrka gdje bez obzira na udaljenost, sigurno prolaziš ciljnom ravninom:).

6. Spiroergometrijsko testiranje– pokloni mu/joj termin u Kaliper centru u Zagrebu gdje će uz stručno vodstvo izmjeriti vitalne parametre poput sastava tijela, disanja i potrošnje energije u gibanju.
Za ovaj poklon kontaktiraj dejan@adriaticcoaching.com.

7. Prijava ga/ju na neki od triatlona u regiji sa 15% popusta
Keszethely triathlon (datum događaja 9.6.2024)
Zadar Half (datum događaja 6.10.2024)
Popust vrijedi do kraja godine isključivo putem email adrese dejan@adriaticcoaching.com uz ime i prezime osobe koju prijavljuješ. Mi ćemo potom darovati kod sa popustom za prijavu.