Kako Adriatic Coaching pomaže uspješnim kompanijama

Dejan Patrčević i Adriatic Coaching provode integraciju sportsko-rekreativnih aktivnosti unutar kompanija. Od projekata izdvajamo one provedene sa uspješnim kompanijama; Grawe Hrvatska, Poslovna inteligencija, Aviokarte, Infodom i Rimac automobili.

U suradnji sa partnerima HTB2Run, Zadar Half, Ironman, Volim trčanje i  Wings for Life World Run, Adriatic Coaching nudi mnoštvo različitih sportsko-rekreacijskih ciljeva od vrhunskih profesionalaca iz područja organizacije sportskih događaja.

Uz Adriatic Coaching podršku poslodavac može stvoriti više zadovoljnih i dugoročnijih vježbača unutar kompanije, može lakše odoliti izazovu postavljanja grupnih ciljeva poput nastupa na 5km utrci u sklopu HTB2Run utrka, ali ono što je najvažnije- može povećati well-being u zajednici i time direktno u konačnosti profitirati.

Pojedinci (zaposlenici) koji su od poslodavca potaknuti da vježbaju, ostvaruju dobar balans između posla, obitelji i vježbanja. Ovo je preduvjet za dugoročnu održivost, koja se očituje u smanjenju bolovanja, boljem moderiranju stresnih faktora, učenju vrlina poput strpljivosti i osobne organiziranosti te uspješno obavljanje složenih (multi-task) zadataka unutar kompanije.

Tri fitness načina kako biti bolji poslodavac
Zašto izostanak fitnessa šteti kompaniji