SPORTAŠI O NAMA

Jadran Domancic
Pridružio sam se Adriatic Coaching timu krajem 2019. godine kao potpuni početnik u dugom triatlonu. Slijedeći plan treninga, postao sam vrhunski triatlonac s nekoliko postolja na nacionalnim prvenstvima. Sada se pripremam za profesionalni nastup u Ironmanu.
Uz plan i profesionalnu podršku Adriatic Coaching-a se osjećam sigurnije i zadovoljstvo mi je biti dio tima.

Igor Hržić
Pozitivnosti: komunikacija, profesionalni pristup, kvaliteta i vrijednosti.
Surađivao sam sa Adriatic Coaching i glavnimn trenerom Dejanom i uz njihovu pomoć sam napravio svoju prvi Ironman 70.3 utrku.  Dejan je vrlo profesionalan i pristupačan te uvijek teži više od onoga što se od njega očekuje.

Olivia Jeffrey
Imala sam sjajno iskustvo s Adriatic Coachingom!
Dejan Patrčević daje puno od sebe i ide i punu širinu podrške kako bi se sportaš osjećao sigurnijim!
– Pristupačan trening
– Proaktivni sustav treninga
– Stalna komunikacija
Toplo bi  preporučila Adriatic Coaching. Bez obzira jeste li početnik ili sportaš svjetske klase – oni vam mogu pomoći u postizanju vaših idućih ciljeva.

Brižit Jagarinec
Ako želiš uživati u treningu na pravom si mjestu. Treninzi su prilagođeni pojedincu, treneri su sa iskustvom i svojim metodama te vode do cilja.

Mirsad Taletović
Hvala vam što ste uz mene, što me vodite i što svojim stručnim savjetima o sportu i zdravlju pomažete da uz dijabetes, ciljeve koje postavljam ispred sebe zajedno savladamo. Vaši su mi pomoć i prijateljstvo jak vjetar u leđa.

Jelena Milkovic
Sve pohvale i moje iskreno osobno divljenje stručnosti mog trenera Dejana Patrčevića i cijelog Adriatic Coaching teama koji me je u relativno kratkom periodu pripremio za Desetinku (4,2km) na GRAWE Noćnom maratonu. Ne samo trkački treninzi, već i ostali savjeti vezano za prehranu i opremu, kao i druge pripremne vježbe motivirale su me da nastavim dalje s treninzima. Hvala ti na svemu, Dejane i sretno dalje!

Robert Režek
Profesionalni u poslu, kroz nekoliko mjeseci rada s Dejanom i Marinom uspio sam postići osobne rekorde na različitim dionicama.

Mario Zagy
Odličan tim vrhunskih trenera sa naglaskom na individualan pristup i filozofijom “manje je više”, koju sam iz vlastitog iskustva već kroz nekoliko završenih Ironmana i Ironman distanci potvrdio. Sve pohvale i preporuke.

Igor Kiršić
Kako se prepustiti treneru kojega ne poznajete, treneru koji nije vas susjed, ili poznanik, jednostavno posaljite upit na email i opisite svoje ciljeve. Moje iskustvo sa Adriatic Coaching je takvo da smo vec u prvoj godini, gdje sam nastupio na prestiznoj trail utrci UTMB (170 km) 2015. ostvario dobar rezultat. Ideja, rad i razmisljanje trenera Dejan Patrcevica mi je pomoglo pri ostvarenju i nekih drugih ciljeva u narednim godinama kao sto su Swiss Iron Trail (200 km) 2016. i Swiss Peaks (170 km) 2017.

Tomislav Mirković
Izuzetno mi je zadovoljstvo bilo trenirati po programu Adriatic Coaching Akademije i trenera Dejana Patrčevića uz čiju sam se pomoć priremio za prvi maraton. Ovaj program mi je kao trkaču s određenim iskustvom u utrkama znatno pomogao da treniram bolje i pametnije te da još više uživam u trčanju. Fenomenalan osjećaj je istrčati 42,2 km u odličnom vremenu od malo više od 4h. Sve pohvale treneru Dejanu i čitavom timu. Uz savjete trenera Dejana promijenio sam pristup treniranju i trčanju, ali i prehrani što je moju fizičku spremu podiglo do granica do kojih nikada nisam mislio da je moguće doći, pogotovo ne u nekoliko mjeseci. Bravo za Adriatic Coachin tim i veselim se budućim utrkama te se nadam da ćemo i u buduće zajedno trčati i družiti se na sportskim događanjima 🙂

Dragan Stojkic
Prirodno. Ako bih morao da stavim u jednu reč odnos Dejana prema sportu i životu, to bi bila reč, prirodno. Slušati sebe i spolja i “iznutra”, osluškivati prirodu i spojiti se sa njom, u svakom smislu. Ja se još učim. Dejanovo iskustvo, rezultati su niti koje čine “Adriatic coaching” pravom adresom za svakog ko se odluči na putovanje, ka sebi, kroz sport. Bravo!

I mnogi drugi zadovoljni korisnici…

Adriatic Coaching trenira tim Rimac Automobili 

Adriatic Coaching je službeni trening partner Ironman 70.3 Slovenian istria