Službeni Travanj Zadar Half triatlon trening kamp 2020. Adriatic Coaching

Official Zadar Half Triathlon Training Camp by Adriatic Coaching
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Službeni Travanj Zadar Half triatlon trening kamp 2020. Adriatic Coaching
18. travnja 2020. – 24. travnja 2020.

Ukoliko razmišljate o sudjelovanju na 7. Falkensteiner Punta Skala triatlonu 2020 (“Zadar Half”), iskoristite ovu priliku da se bolje pripremite za taj nastup, trenirajući tri tjedna prije utrke na lokacijama utrke uz stručno vodstvo i obilje informacija kako pripremiti tijelo i um za dan natjecanja. Kamp će obuhvatiti planski trening u sve tri discipline triatlona sa analizom izvedbe u trčanju, biciklu i plivanju. Na raspolaganju je 25 m bazen sa grijanom vodom. Ukoliko ne planirate individualni nastup na utrci, možete se priključiti i jednostavno profitirati od organiziranog učenja i vježbanja u kampu te to znanje upotrijebiti za neki od vaših sportsko-rekreativnih ciljeva.

Pridružite nam se i doživite jutarnje plivanje u Jadranu, biciklirajte na zadivljujućim dalmatinskim cestama s prekrasnim pogledima i protrčite kroz jedinstvene krajolike, uključujući povijesni grad Zadar sa UNESCO-vim popisom svjetske baštine.

Pridruživši se kampu, učiti ćete od najboljih. Dejan Patrčević je utemeljitelj Adriatic Coaching-a i glavni je trener Službenog Zadar Half triatlon trening kampa Adriatic Coaching. Dejan je Ironman PRO, hrvatski rekorder u Ironmanu, pobjednik Falkensteiner Punta Skala triatlona 2016. godine i pobjednik Wings for Life World Run Zadar 2016. godine.

Početak i završetak, trajanje kampa: 18. travnja 2020 – 24. travnja 2020., 7 dana. Minimalan boravak u kampu je u trajanju od tri dana.

Treneri: Dejan Patrčević (glavni trener), Goran Patrčević, Marino Jukić.

Ciljevi kampa: Treniranje triatlonskih disciplina u specifičnim uvjetima uz organizirani planski trening i edukaciju o tehnici izvedbe, savjetima za specifičnu prehranu i oporavak. Treninzi će se odvijati u prekrasnom pitomom dalmatinskom krajoliku u području Punta Skala Falkensteiner Resort-a i neposrednoj okolici. Primjenjivati će se individualni pristup i trening će se odvijati u manjim grupama. Osim triatlon treninga, kamp uključuje video analizu, predavanja i “pre-race”strategiju. Plivanje je u 25 m grijanom bazenu ili otvorenoj vodi (kombinacija ovisno o vremenskim uvjetima).

Položaj i smještaj: Punta Skala Falkensteiner (Petrčane, Zadar, Hrvatska).
Sudionici kampa obvezni su napraviti vlastiti rezervaciju u jednom od Punta Skala Falkensteinerovih smještajnih kapaciteta, uključujući Hotel & Spa Iadera, Family hotel Diadora, Premium Apartments Senia. Sudionici kampa imaju pravo koristiti posebne cijene smještaja.  Svaki sudionik kampa sam prema svojem izboru, izravno dogovara smještaj preko službenog hotelskoga lanca Punta Skala Falkensteiner. Rezervacije se obavljaju kontaktom na croatia@falkensteiner.com (naglasiti u e-mail da ste sudionik službenog Zadar Half triatlon trening kampa).

Putni arandžman: Sudionici kampa su sami odgovorni za organizaciju putovanja do i od Punta Skala Falkensteiner resort (Petrčane, Zadar, Hrvatska).

Iznajmljivanje bicikla: Sudionici kampa koji žele putovati bez bicikla mogu iznajmiti vrlo kvalitetan bicikl. Pošaljite nam upit o iznajmljivanju bicikla i obavijestit ćemo vas o mogućnostima koje nudimo.

Službeni partner kampa: Decathlon Hrvatska.

Decathlon

Cijena kampa: 400 EUR za kamp u trajanju od 7 dana, 200 EUR za kamp u trajanju od 3 dana

Cijena kampa uključuje: Sve treninge, video analizu i predavanja

Cijena kampa ne uključuje: Smještaj, prehranu, putovanje do i od Punta Skala Falkensteiner Resort u Petrčane  (Zadar, Hrvatska), iznajmljivanje bicikla po potrebi, osiguranje.

Posebni popust od 10% za sudionike kampa koji sudjeluju na 7. Falkensteiner Punta Skala Triatlon 2020. (“Zadar Half”).

Za više informacija o kampu pročitate Official April Zadar Half Triathlon Camp 2020 by Adriatic Coaching Programme and Schedule.

Krajnji datum za prijavu: 15. travnja 2020. ili do popunjenosti (ograničeno na 25 sportaša)

Molimo ispunite online obrazac za prijavu online application form

Molimo da prije slanja obrasca za prijavu pročitate Official April Zadar Half Triathlon Training Camp 2020 by Adriatic Coaching Terms & Conditions

Molim vas, potpišite Participant Disclaimer for Official April Zadar Half Triathlon Training Camp 2020 by Adriatic Coaching i pošaljite nam ga preko e-maila dejan@adriaticcoaching.com