Proljetni Zadar Half triatlon trening kamp, Adriatic Coaching 2022

Run training session on the official run course for Zadar Half
Adriatic Coaching team at the Punta Skala Falkensteiner resort
Adriatic Coaching team at the Punta Skala Falkensteiner resort
Official-Zadar-Half-Triathlon-Training-by-Adriatic-Coaching-web-07
Official Zadar Half Triathlon Training Camp by Adriatic Coaching
Run training session on the official Zadar Half running course
Pre-training briefing at Punta Skala Falkensteiner resort
Discusing the training next session...
Swim training session at Punta Skala Falkensteiner resort
adriatic-coaching-training-camps-web-08
adriatic-coaching-training-camps-web-07
previous arrow
next arrow
Datum: subota 30. travanj – petak 6. svibanj 2022.
Trajanje: 7 dana (moguća je opcija od 3 dana)
Lokacija:  Punta Skala, Zadar regija, Hrvatska.
Ciljevi kampa: proljetni triatlon trening uz mogućnost treniranja na stazama triatlonske utrke Zadar Half, video analize, predavanja, učenje tehnika.
Trener: Dejan Patrčević
Smještaj: Punta Skala Falkensteiner resort po sniženim cijenama (VAŽNO: bukirati apartman Senia ili hotel Iadera, Diadora hotel je u renovaciji)
Cijena: 400 EUR za kamp od 7 dana, 200 EUR za kamp od 3 dana (ne uključuje smještaj i prijevoz)
BUKIRAJ ODMAH
Zovi Dejana na +385 91 190 4649
Email Dejana na dejan@adriaticcoaching.com
Ispuni prijavni upitnik online application form

Ukoliko razmišljate o sudjelovanju na 9. Falkensteiner Punta Skala triatlonu 2022 (“Zadar Half”), iskoristite ovu priliku da se bolje pripremite za taj nastup, trenirajući na lokacijama utrke uz stručno vodstvo i obilje informacija kako pripremiti tijelo i um za dan natjecanja. Kamp će obuhvatiti planski trening u sve tri discipline triatlona sa analizom izvedbe u trčanju, biciklu i plivanju. Na raspolaganju je 25 m bazen sa grijanom vodom. Ukoliko ne planirate individualni nastup na utrci, možete se priključiti i jednostavno profitirati od organiziranog učenja i vježbanja u kampu te to znanje upotrijebiti za neki od vaših sportsko-rekreativnih ciljeva.

Pridruživši se kampu, učiti ćete od najboljih. Dejan Patrčević je utemeljitelj Adriatic Coaching-a i glavni je trener Službenog Zadar Half triatlon trening kampa Adriatic Coaching. Dejan je Ironman PRO sa PB rezultatom od 8:12, najuspješniji je hrvatski Hawaii Ironman, pobjednik Falkensteiner Punta Skala triatlona 2016. godine i pobjednik Wings for Life World Run Zadar 2016. godine.

Ciljevi kampa: Treniranje triatlonskih disciplina u specifičnim uvjetima uz organizirani planski trening i edukaciju o tehnici izvedbe, savjetima za specifičnu prehranu i oporavak. Treninzi će se odvijati u prekrasnom pitomom dalmatinskom krajoliku u području Punta Skala Falkensteiner Resort-a i neposrednoj okolici. Primjenjivati će se individualni pristup i trening će se odvijati u manjim grupama. Osim triatlon treninga, kamp uključuje video analizu, predavanja i “pre-race”strategiju.

Položaj i smještaj: Punta Skala Falkensteiner (Petrčane, Zadar, Hrvatska).
Sudionici kampa obvezni su napraviti vlastiti rezervaciju u jednom od Punta Skala Falkensteinerovih smještajnih kapaciteta, uključujući Hotel & Spa Iadera, Family hotel Diadora, Premium Apartments Senia. Sudionici kampa imaju pravo koristiti posebne cijene smještaja.   Svaki sudionik kampa sam prema svojem izboru, izravno dogovara smještaj preko službenog hotelskoga lanca Punta Skala Falkensteiner. Rezervacije se obavljaju kontaktom na reservations@zadarhalf.com (naglasiti u e-mail da ste sudionik službenog Zadar Half triatlon trening kampa).

Putni arandžman: Sudionici kampa su sami odgovorni za organizaciju putovanja do i od Punta Skala Falkensteiner resort (Petrčane, Zadar, Hrvatska).

Iznajmljivanje bicikla: Sudionici kampa koji žele putovati bez bicikla mogu iznajmiti vrlo kvalitetan bicikl. Pošaljite nam upit o iznajmljivanju bicikla i obavijestit ćemo vas o mogućnostima koje nudimo.

Cijena kampa uključuje: Sve treninge, analize i predavanja

Cijena kampa ne uključuje: Smještaj, prehranu, putovanje do i od Punta Skala Falkensteiner Resort u Petrčane  (Zadar, Hrvatska), iznajmljivanje bicikla po potrebi, osiguranje.

Krajnji datum za prijavu: 15. travanj 2022. ili do popunjenosti (ograničeno na dvije grupe po 10 sportaša)