Adriatic Coaching Hvar triatlon trening kamp 2020.

Adriatic Coaching Hvar triatlon trening kamp 2020.

6. lipnja 2020. – 12. lipnja 2020.

Pogledajte video sa treninga na otoku Hvaru u kojem Dejan Patrčević, osnivač i glavni trener Adriatic Coaching, objašnjava svoju trening metodu. Dejan je jedan od hrvatskih najuspješnijih triatlonaca, prvi je profesionalni hrvatski Ironman, te još uvijek drži i hrvatski rekord u Ironmanu (8:12). Video je sniman na atraktivnim lokacijama otoka Hvara na kojima se i odvija Hvar triatlon trening kamp: UNESCO zaštićeno polje Staroga Grada, planinski vrh Sv. Nikola, plaže na južnoj obali otoka, te centar Staroga Grada. Film je snimio Damir Španić (spanic.com). Hvar pruža jedinstvenu kombinaciju terena pogodnih za trčanje, cestovni i brdski biciklizam, trail i plivanje u otvorenoj vodi. Hvar je hrvatski najsunčaniji otok a u proljeće je najzeleniji i okupan sezonskim cvijećem i divljim šparogama.

U videu, Dejan objašnjava svoju trening metodu koja se temelji na različitosti, prirodi i strpljivosti. Dejan smatra da je ključ  njegovog uspjeha u triatlonu i Ironmanu upravo treniranje na otoku Hvaru koji je bio centar njegovih priprema baš kao što je gradić Kona centar Ironmana.

Početak i završetak, trajanje: 6, – 12. travnja 2019., 6 dana.

Trener: Dejan Patrčević, Goran Patrčević, Marino Jukić.

Ciljevi i metoda: Proljetni triatlonski trening u predivnom krajoliku uz obilje korisnih savjeta vezano za trening, prehranu i oporavak.

Lokacija i smještaj: Town Stari Grad, Island of Hvar, Dalmatia, Croatia. Smještaj je organiziran u apartmanima. Korisnik kampa sam priprema obroke a večera je organizirana u restoranu u jednom od lijepih lokalnih restorana (uključeno u cijenu).

Posebnost: Adriatic Coaching Hvar triatlon trening kamp 2019 službeni je trening kamp Ironman 70.3 Slovenian Istria. Polaznici kampa ostvaruju poseban popust na startninu za utrku u 2020 godini.

Cijena: 600 EUR (6 dana); 300 EUR (3 dana)

Cijena kampa uključuje: Sve organizirane treninge, video analizu i radionice, smještaj u apartmanima sa kuhinjom, večera.

Cijena kampa ne uključuje: Putovanje do i od Staroga Grada na otoku Hvaru, doručak i dnevne obroke  (samo večera je uključena), rentanje bicikl ukoliko je potrebna, osiguranje.

Prilikom rezervacije kampa potrebno je uplatiti nepovratnu akontaciju u iznosu od 100 EUR. Zaprimljena uplata akontacije je potvrda vaše rezervacije i osigurava vaše mjesto u kampu.
Cijelokupni iznos je potrebno uplatiti do 13. svibnja 2020.

Za uplate u Hrvatskoj, obračunava se iznos akontacije i eventualnog ostatka iznosa koristeći srednji tečaj Hrvatske narodne banke na dan uplate. 

Detaljnije informacije o programu kampa možete pronaći na sljedećem linku na engleskom jeziku Adriatic Coaching Hvar Triathlon Training Camp 2019 Programme and Schedule

Planiranje putovanja: Korisnik kampa sam snosi putne troškove do i od Staroga Grada na otoku Hvaru. Preporučamo korištenje direktne trajektne linije Split-Stari Grad. (www.jadrolinija.hr; karte se mogu kupiti online). Dan dolaska je subota, 13. travnja 2019., a dan odlaska je petak, 19. travnja 2019.  

Iznajmljivanje bicikla: Osobama koje ne žele putovati sa biciklom, a žele sudjelovati u biciklističkim treninzima na rasploaganju su kvalitetni bicikli koji su na posudbu u Hvar-Life dućanu (marke Pinarello, Merida itd). Cijena rentanja nije uključena u cijenu kampa i plačanje se obavlja u dućanu pri preuzimanju bicikla.  

Prijave otvorene do: 1. svibanj 2020., ili do popunjenosti kampa (maksimum 15 sportaša)

Prijavite se preko on-line obrasca na engleskom online application form.

Molimo pročitajte Adriatic Coaching Hvar Triathlon Training Camp Terms & Conditions  prije nego se prijavite za kamp.

Molimo vas ispunite Participant Disclaimer for the Adriatic Coaching Hvar Triathlon Training Camp i pošaljite nam preko e-mail adrese dejan@adriaticcoaching.com

Kontakt:
dejan@adriaticcoaching.com
+385 91 1904649