Adriatic Coaching Gran Canaria triatlon trening kamp 2020.

Datum: subota 18 siječnja – subota 25 siječnja 2020
Trajanje: 6 dana
Lokacija: Maspalomas, Kanarski otoci, Španjolska.
Ciljevi kampa: triatlon trening, tehnika izvedbe.
Treneri: Dejan Patrčević, Marino Jukić.
Smještaj: Hotel Tabaiba Princess
Cijena: 400 EURA
Partneri: Aviokarte.hr, Gacka 16, Decathlon

BUKIRAJ ODMAH
Zovi Dejana na +385911904649
Pošalji Email Dejanu na dejan@adriaticcoaching.com
Prijavite shttp://+385911904649e preko on-line obrasca na engleskom online application form.

Prošle godine održan je prvi Adriatic Coaching Gran Canaria triatlon trening kamp. Pridružite nam se i ove nadolazeće godine i otkrijte tajnu najuspješnijih triatlonaca – rekreativaca i profesionalaca – koji započinju sezonu treniranja u predivnom okruženju i subtropskim temperaturama.

Cilj: Plansko treniranje triatlonskih disciplina u malim grupama sa individualnim pristupom na otvorenim lokalitetima u predivnom krajoliku otoka Gran Canaria (plivanje u bazenu i otvorenom moru, biciklizam i trčanje). Uz planski trening, kamp uključuje tehnike za stjecanje snage i fleksibilnosti, video analize, radionice sa strategijama za poboljšavanje psiho-fizičkih sposobnosti uz sport, te prevenciju ozljeda.

Lokacija i smještaj: Smještaj je predviđen u hotelima Maspalomas Princess & Hotel Tabaiba Princess; oba hotela su u Maspalomas, Gran Canaria, locirani jedan do drugoga. Polaznici kapa sami odabiru i rezerviraju smještaj koristeći promocijski kod ADRIATIC direktno preko službene stranice hotela: www.princess-hotels.com

Iako svaki sudionik kampa može odabrati i neki drugi smještaj u gradu Maspalomas, te može sudjelovati na svim trenizima i ostalim programom kampa, mi savjetujemo da se smjestite u jedan od dva službenih hotela – Hotel Maspalomas Princess & Hotel Tabaiba Princess. Svi treninzi započinju i završavaju sa te lokacije službenih hotela. 

Plivački treninzi:
Plivanje je organizirano na bazenu Tabaiba Princess (korištenje neoprena) i 25 m bazenu Ernesto Hernandez (adresa: Dan Fernando de Maspalomas, Avenida de Tunte 16, Maspalomas, Gran Canaria). Ukoliko to bude moguće, organizirati će se plivački trening na otvorenoj vodi (zaštićena laguna). Upotreba neoprena za plivanje u otvorenoj vodi je obavezna.

Planiranje putovanja:
Korisnik kampa sam snosi putne troškove za dolazak i boravak u Maspalomas, Gran Canaria. Dan dolaska je subota, 18. siječnja 2020., a dan odlaska je subota 25. siječnja 2020. Na dan dolaska i dan odlaska nisu predviđene nikakve aktivnosti u kampu.

Iznajmljivanje bicikla i opreme za bicikl:
Osobama koje ne žele putovati sa biciklom, a žele sudjelovati u biciklističkim treninzima na rasploaganju su kvalitetni bicikli koji se mogu iznajmiti u dućanu Free Motion bike shop. Cijena iznajmljivanja nije uključena u cijenu kampa i plaćanje se obavlja u dućanu pri preuzimanju bicikla.  

Molimo vas da pogledate izbor bicikla i napravite rezervaciju preko sljedećeg linka: https://www.free-motion.com/gran-canaria/rental/

Cijena kampa uključuje: sve treninge, video analize, predavanja, ulaz na bazen Ernesto Hernandez.
Cijena kampa ne uključuje: putovanje do i od Grand Canaria, smještaj, hranu, posudbu bicikla ako je potrebna, osiguranje.

Detaljnije informacije i plan kampa možete pronaći na sljedećem linku na engleskom jeziku Adriatic Coaching Gran Canaria Triathlon Training Camp 2020 Programme and Schedule 

Izbjegnite nepredvidljive zimske uvjete u Europi i započnite sigurno sa programom treninga triatlona za 2020. sezonu pridruživši nam se u triatlonskom trening kampu Gran Canaria!

Plivajte u vanjskom poluolimpijskom bazenu i iskoristite video analizu kako biste poboljšali vašu plivačku tehniku; uživajte u biciklističkim treninzima na cestama otoka Gran Canaria koje će vas ostaviti bez daha sa svojim nevjerojatno raznovrsnim pejzažima i prekrasnim pogledima; trčite u proljetnom vremenu usred europske zime.

Bit ćete inspirirani programom i metodom treninga i otkriti ćete “dobro čuvane tajne” mnogih uspješnih Age-group i PRO triatlonaca!

Posljednji dan za prijavu: 13. siječnja 2020